Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Congres Architectuur in de Zorg 2018

14 juni 2018 @ 08:30 - 18:00

€300

Op donderdag 14 juni 2018 wordt voor de 9e keer het congres “Architectuur in de Zorg” georganiseerd.  Het congres is inmiddels uitgegroeid tot hét informatie- en netwerkplatform van professionals die in deze sector werkzaam zijn. GS1 Nederland, HL7 Nederland, IHE Nederland, NAF en Nictiz zijn de drijvende kracht achter dit congres.

Er is dit jaar veel aandacht voor het verbeteren van de informatievoorziening in de zorg. Zoals over de eigen toegang tot medische gegevens in de Volkskrant, bij Tweakers maar ook over de blockchain baby en over de digitalisering bij huisartsen of het platformen bouwen door ziekenhuizen.
Het is een debat dat gelukkig niet meer alleen tussen de afdeling ICT en de bestuurders in de zorg gevoerd wordt. De patiëntenfederatie, koepels, zorgverzekeraars, zorgprofessionals maar ook burgers en gemeenten. Iedereen praat mee over hoe technologie de zorg kan ondersteunen.

Het thema van deze 9e editie is dan ook “Samen op reis”. Want als je samen een plan maakt, kom je uit bij de beste bestemming. Vooral de rol van architect kan aan dat proces een belangrijke bijdrage leveren. Door het gesprek te begeleiden maar ook door het om te zetten naar een concreet ontwerp waaraan gebouwd kan worden.

Om de informatie-architecten in de zorg te voorzien van inspiratie, is een divers programma samengesteld: voor diverse soorten zorg (van ziekenhuizen tot GGZ),  allerlei referentie-architecturen en zelfs discussie over de ethiek in architectuur.

Ook de NVKI is op dit congres aanwezig met een stand.

Gegevens

Datum:
14 juni 2018
Tijd:
08:30 - 18:00
Kosten:
€300
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.zorginformatiearchitectuur.nl/2018/

Locatie

HET SPOORWEGMUSEUM
Maliebaanstation 16
Utrecht, 3581 XW Nederland
+ Google Maps