Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Symposium Cybersecurity

25 mei @ 13:00 - 19:00

€150

Het NVKI-symposium “Cybersecurity” heeft enkele weken geleden door de storm helaas niet kunnen plaatsvinden. Er is nu een nieuwe datum gekozen die heel goed bij het evenement past: vrijdag 25 mei, de dag dat de AVG officieel ingaat!

Brenno de Winter is de dagvoorzitter van het evenement.

De aanvang van het symposium is om 13.00u op locatie JIM bij Utrecht Centraal.

Programma

Je kan je niet meer inschrijven voor dit symposium.

Ben je lid van NVKI? Dan schreef je je in via de link in de nieuwsbrief, om korting te krijgen op de inschrijfprijs.

 


Over de sprekers

Dagvoorzitter Brenno de Winter

Brenno de Winter (LinkedIn) schreef op vijfjarige leeftijd al zijn eerste computerprogrammatje. Vanaf een jaar of 14 is hij al bezig met beveiliging en later volgde ook de interesse in privacybescherming. Na jaren in de ICT-industrie te hebben gewerkt, maakt hij na de aanslagen van 2001 de overstap naar journalistiek. Hij verwierf landelijke bekendheid met het hacken van de OV-chipkaart. Na de onthulling van de hack op Diginotar, de publicaties daarover en de ondergang van het bedrijf organiseerde hij in samenwerking met Webwereld ‘Lektober’: de maand van het aantonen van zwakheden. Hierdoor werd duidelijk hoe kwetsbaar wij zijn en werden regels en wetgeving aangepast. Brenno werd uitgeroepen tot journalist van het jaar 2011. Door de jaren heen heeft hij meer dan 2.000 datalekken onderzocht. In 2016 besloot de Winter zich niet meer op journalistiek te richten, maar weer in het ICT-vak als privacy- en beveiligingsexpert aan de slag te gaan. Hij geeft trainingen, lezingen en workshops om de problematieken goed op de kaart te krijgen. Brenno schreef inmiddels meerdere boeken over complexe problematieken rond de informatiesamenleving, beveiliging en privacy.
 .
.

Joost Boele

Joost Boele (LinkedIn) is Cyber Security Manager bij Deloitte. Hij heeft een achtergrond als onderzoeker in de bioinformatica, en houdt zich behalve met de algemene cybersecuritypraktijk graag bezig met vraagstukken die de veiligheid van biologische en medische gegevens beslaan.

 

.

 

.

.

Vincent Stittelaar is Operationeel Specialist bij de politie. Vanuit deze rol houdt hij zich sinds ongeveer 3 jaar op zowel regionaal als landelijk niveau onder andere bezig met de aanpak van cybercrime, cyber security en publiek-private samenwerking. Naast een bestuurskundige opleiding en enkele post-Hbo opleidingen op het gebied van security-management, security & recht en security & techniek, volgt hij een 2-jarige master Cybersecurity.

.

.

.

.

 Zawadi Done (LinkedIn) is ethisch hacker en Applicatiedeveloper bij Guardian360. Hij hackt en programmeert voor zijn werk, maar vooral omdat hij het leuk vindt. Met het rapporteren van inmiddels meer dan 1000 ontdekte kwetsbaarheden op overheidssites, wordt hij breed erkend en gerespecteerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
13:00 - 19:00
Kosten:
€150
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

NVKI

Locatie

Utrecht CS (JIMs)