Laurens de Groot

Voorzitter

Mijn naam is Laurens de Groot en als voorzitter van de NVKI hoop ik bij te dragen aan de bloei van een mooi en noodzakelijk vakgebied.

Stephanie Wijbrandts

Penningmeester

Mijn naam is Stephanie Wijbrandts en ik ben penningmeester van de NVKI. Met de NVKI hoop ik het vakgebied van de klinisch informaticus meer op de kaart te zetten en bij te dragen aan het verhogen van kwaliteit van zorg in het land!

Thierry Felkers

Secretaris en vice-voorzitter

Mijn naam is Thierry Felkers en ik ben secretaris en vice-voorzitter van de NVKI. Mijn doel is om bij te dragen aan het vormen van een sterke actieve vereniging die zich inzet voor de interesses en belangen van de leden en daarmee het vakgebied klinische informatica.

Marjolijn Elsinga

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Marjolijn Elsinga en ik ben algemeen bestuurslid binnen de NVKI en werkzaam als Klinisch Informaticus bij het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie.

Sanne Soer

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Sanne Soer, Algemeen bestuurslid van de NVKI. Naast het zorg dragen voor een solide en transparante boekhouding wil ik me vooral inzetten om van de NVKI een vereniging te maken die aantoonbare meerwaarde biedt voor haar leden.